0123 - 77 00 00   vardagar 09.00 - 11:00 / 13:00 - 17.00   |   Kundtjänst   |   Betalning & leverans   |   Om oss   |

Den 15e augusti lanserade Confident Living Sveriges första annonskampanj som möjliggör 3D-visualisering av möbler och belysning. 

 

Med hjälp av mobiltelefon eller läsplatta kan användaren visualisera möbler och belysning i 3D i sitt hem. Genom att lägga ut tidningsannonsen på valfri plats i hemmet, starta appen och rikta kameran mot annonsen, kan användaren se samtliga produkter i annonsen i 3D i den reella miljön.

Applikationen finns tillgänglig för både iPhone och Android. Den är framtagen av det finska företaget SayDuck för att underlätta köpprocessen av komplexa varor såsom möbler och designvaror. 

"Confident Living och SayDuck presenterar här framtidens sätt att handla på. Appen visar produkterna i verklig storlek, i alla färger, från alla vinklar, som om den verkligen fanns där hemma. Tack vare appen överbryggar vi gapet mellan offline och online genom att föra en närmast identisk återgivning av produkter till våra kunders hem vilket möjliggör ett mer välgrundat köpbeslut och en väldigt spännande interaktion med vår kund.", berättar Anni Påhlman, grundare till e-butiken www.ConfidentLiving.se.

Annonskampanjen kommer löpa året ut i utvalda inredningstidningar. Kampanjen kommer revolutionera köpprocessen av komplexa varor såsom möbler och designvaror.

"Framtidens shopping kommer till stor del äga rum på nätet. Ny teknik kommer driva på utvecklingen och skapar så småningom en bättre köpupplevelse online än i den fysiska butiken. Ett steg i utvecklingen är denna app som snart kommer vara en naturlig del i vår shoppingupplevelse.", säger Anni Påhlman på Confident Living. 

För att prova på den nya applikationen köper du någon av följande inredningstidnigar. I vår annons (ett helt uppslag) finner du instruktioner om hur man gör!

  • Hus & Hem Retro, upplaga nr 4, Utg. 15 augusti
  • Sköna Hem, Utg. 28 augusti
  • Hus & Hem, Utg. 3 september

 

                                        

Ring oss
(vardagar 09 - 11 / 13 - 17)
0123 - 77 00 00


Gå till kundtjänstsida
Visa desktopversion