0123 - 77 00 00   vardagar 09.00 - 11:00 / 13:00 - 17.00   |   Kundtjänst   |   Betalning & leverans   |   Om oss   |

Så tar du in den rätta sommarkänslan

Uppdatera ditt hem för soligare dagar. Läs vår guide här.

Hur tar jag in sommarkänslan i mitt hem när den äntligen har kommit utanför mitt fönster? Vädra ut vintern och putsa fönstren i all ära men det finns lite mer du kan göra:

 

Uppdatera dina kuddar

Precis som du har en sommar och en vintergarderob kan det vara klokt att även ha en sommaruppsättning med kuddöverdrag när äppelträden börjar blomma. Byt ut de tyngre mörka färgerna mot ljusa lätta material som linne eller tryckt bomull. Leta efter färger som havsblått, ljusgrönt eller toner i den vita skalan som snäcksal och gräddfärgat.

 

Ikatkuddar i siden

 

Låt sängen få en ny skrud

Genom att unna dig ett nytt sängöverkast kan du snabbt förändra känslan i sovrummet. Välkomna våren med pasteller som lilla, blått och gult.

 

Celeste Pläd från Mille-Notti

 

Möblera om!

Ja faktiskt, ibland kan ett gammalt beprövat knep vara det mest effektiva. Inte bara är det en kostnadseffektiv lösning, den är också snabb och kan praktiseras i husets alla rum (puh!) om så önskar.

 

Låt ett konstverk få göra jobbet åt dig

Placera ett nytt konstverk eller en ny poster på väggen. En liten förändring som kan göra en större skillnad än man tror.

 

Posters

 

Ta in trädgården

Att ta in färska blommor är ett snabbt och nästan underhållsfritt sätt att närma sig sommaren på. Prov att placera blommor på lite mindre självklara platser så som i hallen och badrummet.

 

5 pack - Consilium vas

 

Keep it simple!

Med sommaren i antågande vill vi att vårt hem ska kännas luftigt och fräscht. Pröva att lägga upp den tunga mattan på vinden (eller ännu bättre, lämna den på kemtvätt) och låt golven vara "nakna" en säsong. Sålla bland dina prydnadsföremål och låt en väl vald vas fyllas med blommor och blad.

 

Så tar du in den rätta sommarkänslan

Sortera efter

0

to the top image
Ring oss
(vardagar 09 - 11 / 13 - 17)
0123 - 77 00 00


Gå till kundtjänstsida
Visa desktopversion