0123 - 77 00 00   vardagar 09.00 - 11:00 / 13:00 - 17.00   |   Kundtjänst   |   Betalning & leverans   |   Om oss   |

 

Danska designklassiker

Vi svenskar måste tyvärr ge oss i de nordiska mästerskapen inom design och inredning, danskarna vinner med hästlängder. Vi på Confident Living hänger inte läpp för det, vi har kikat närmare på våra danska favoriter och deras design. Kom ihåg att vi erbjuder alla de danska designklassikerna med fri frakt och snabb leverans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hübsch

Danska Hübsch har snabbt blivit favorit hos oss på Confident Living och hos er kunder. Hübsch eftersträvar en klassisk skandinavisk design med enkla linjer, ljusa pasteller, rotting och gedigna träslag som obehandlad ek och björk. För att skapa en känsla av gammalt och nytt så har vi tagit in en hel del av möbler som är tillverkade av återvunnet material, perfekt för den som letar efter möbler med lite patina och historia. Hübsch använder mjuka tyger som bomull, jersey och lammull i sina möbler för att skapa en mysig och behaglig känsla. I sortimentet finns möbler och inredning för hela hemmet, våra absoluta favoriter är deras möbler i trä som har en matt finish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ox Denmarq

Ox Denmarq har under de senaste åren levererat klassiker på klassiker, de oemotstådligt populär marmorborden Ninety och O Table syns i varje inredningsmagasin och blogghem. Fladdermusfåtöljerna KS Chair och Trifolium är två andra favoriter som är tillverkade av spanskt läder. En fåtölj i läder från OX Denamrq blir bara vackrare med tiden och är en designerpjäs som ska få en väl utvald plast i hemmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sixten : : Erfurt

I en designstudio i en gammal fabrik i centrala Köpenhamn utvecklas Sixten : : Erfurt's designpjäser från idé till färdig möbel. Designföretaget startades 2014 och förenar enkelthet, kvalité och ärlighet i sin design.Varumärket producerar enkla och funktionella möbler helt för hand. Målet är att kombinera elegant och tidlös design genom att respektera materialets naturliga egenskaper och dess kvalitet. Sixten : : Erfurt skapar unika möbler som snabbt kommer bli hemmets blickfång.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloomingville

Klassiska möbler i skandinavisk stil med sober och mjuk färsättning. Materialen är omsorgsfullt utvalda och sortimentet består av en mix av moderna och rustika möbler för att skapa en härlig kontrast i ditt hem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gubi

Sedan 1967 har Gubi skapat designpjäser för det stilsäkra hemmet, innovation, estetik och funktionalitet har vart värdegrund för att skapa tidlös design med hög kvalité. Gubi arbetar ständigt med nya designers för att skapa nästa designikon, dessutom gör nya designer tolkningar på Gubi's klassiska möble ri uppdaterade färger, mateiral och former för att utöka det inspirerande sortimentet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

House Doctor

De tre syskonen Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel och Klaus Juhl Pedersen driver tillsammans varumärket House Doctor. Ett varumärke med en skandinavisk stil med inslag av industriellt och influenser från Asien. I sin design leker de med olika material som rotting, mässing, magoträ, koppar, rosenträ, stål och marmor. Syskonen själva beskriver House Doctor: "Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem". Inspireras av alla deras vackra designikoner.

Sortera efter

0

to the top image
Ring oss
(vardagar 09 - 11 / 13 - 17)
0123 - 77 00 00


Gå till kundtjänstsida
Visa desktopversion