0123 - 77 00 00   vardagar 09.00 - 11:00 / 13:00 - 17.00   |   Kundtjänst   |   Betalning & leverans   |   Om oss   |

 

Uppstickarna Norge

Norsk design är på frammarsch och vi ser att utbudet är på gång att öka, vi ser fram emot att välkomna fler norksa designers framöver. Så länge har vi Northern Lighting som har fångat den nordiska naturen i sin design, perfekt komplement till våra svenska och danska klassiker

 

 

 

 

Hoie

Norska Hoie är ingen uppstickare i den bemärkelsen då de har tillverkat täcken och kuddar i Brekstad utanför Trondhiem i 160 år. I Hoie's sortiment finns det behagliga sängkläder, lyxiga sängkläder och vackra plädar för att ditt sovrum ska får en vacker helhet. Hoie är framförallt kända för sina mjuka kuddar och fluffiga täcken av hög kvalié som finns i olika storlekar och stoppning. Vi tycker att du ska välja norskt när du ska förnya ditt sovrum!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ygg & Lyng

Naturen har en viktig roll i Ygg & Lyng's design då deras möbler har en stark anknytning till vår nordiska fauna och flora. Möblerna från Ygg & Lyng har en gedigen kvalité och en tidlös design, detta går hand i hand med deras miljösympatier då de värnar för en hållbar konsumtion. I sortimentet finns matbord, bänkar, stolar, soffbord och dekorationer som samspelar bra med varandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Northern lightning

Belysningen från Northern lightning är skapad med inspiration från den nordiska naturen, kulturen och samhället. Lamporna har en klassisk skandinavisk design med några humoristiska inslag, exempelvis Moo Wall Lamp. I Nothern Lightnings sortiment finns golvlampor, taklampor, vägglampor och bordlampor som passar i hemmets alla rum.

Sortera efter

0

to the top image
Ring oss
(vardagar 09 - 11 / 13 - 17)
0123 - 77 00 00


Gå till kundtjänstsida
Visa desktopversion