0123 - 77 00 00   vardagar 09.00 - 11:00 / 13:00 - 17.00   |   Kundtjänst   |   Betalning & leverans   |   Om oss   |

Våra svenska favoriter

Sverige har en gedigen historia inom design som börjar redan på 1600-talet med Skultuna Messingsbruk. Ruth & Joanna har inte lika många år på nacken men gestaltar den glimmande trenden på et unikt sätt med sina vackra bord med bladguld och bladsilver. Vi har valt ut våra svenska favoriter här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruth & Joanna

Hos Ruth och Joanna finner du lyxiga bord i bladguld eller bladsilver, borden har antikt eller vanligt spegelglas. Dessa designpjäser ger en exklusive och lyxig känsla i ditt hem. Sortimentet består av olika soffbord och olika sidobord, perfekt att matcha tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artwood

Klassiska Artwood är en storsäljare hos oss på Confident Living. Artwood erbjuder ett stort sortiment av möbler och inredningsdetaljer där de hämtar inspiration från den amerikanska östkust och området kring exklusiva Hamptons. Det finns många möbler som säljs som serie så att du enkelt kan inreda ditt hem i denna klassiska stil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örsjö belysning

Småländska Örsjö har en lång historia och har ständigt varit aktuella med klassik belysning som fått många utmärkelser. Tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers har Örsjö belysning utvecklat ett sortiment med fokus på funktion, innovation och personlighet. En lampa från Örsjö står för kvalité och tidlös design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mille Notti

Fluffiga täcken och mjuka handdukar har varit Mille Notti's filosofi sedan starten 1991, företaget är ett familjeföretag som värnar om kvlalite och en tidlös design. Dunkuddar och duntäcken från Mille Notti är rekommenderade av Astma och Allergi förbundet och deras sängläder samt frottehanddukar är märkta med ÖKO-Tex Standrad. Mille Notti är ett medvetet val!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skultuna

Med anor från 1607 är Skultuna ett klassiskt svensk designfavorit hos oss. Skimmrande mässing är populärare än någonsinoch du hittar nästan alltid en mässingsdetaljer i de trendiga inredningsmagasinen. En mässingsdetalj från Skultuna är en perfekt present att ge bort som aldrig kommer bli omordern.

Sortera efter

0

to the top image
Ring oss
(vardagar 09 - 11 / 13 - 17)
0123 - 77 00 00


Gå till kundtjänstsida
Visa desktopversion