Bladet är tillverkat av högkvalitativt japanskt rostfritt stål
Bladet har en hårdhet på 59 HRC
Ergonomiskt handtag av G-10 - glasfiberkomposit med extrem hållbarhet
Beskrivning
Specifikation
Samura tillverkar alla sina knivar av högkvalitativt japanskt stål, med en imponerande hårdhet på 58-61HRC, för att kunna tillfredsställa de höga krav professionella kockar ställer på skärpa och hållbarhet. Handtagen till samtliga deras knivar är även framtagna för att ge optimal känsla och komfort. Tillsammans gör dessa egenskaper matlagningen till ett rent nöje!
MO-V-serien har knivblad av högkvalitativt japansk AUS-8 rostfritt stål med molybdenum-vanadium och en hårdhet på 59 HRC. Bladet är separerat från handtaget genom ett stålbeslag, något som förbättrar hygienen. MO-V-knivarna är även försedda med ett ergonomiskt handtag av glasfiberkompositen G-10, ett material som är känt för sin höga styrka och förmåga att inte påverkas av fukt eller kemikalier.
Detta är deras 23 cm långa kockkniv, som är lämplig att använda för att skiva tunna skivor av grönsaker eller kött.