Om Confident Living

Välkommen till oss!

Och välkommen hem till Confident Living - vi erbjuder Sveriges största sortiment av möbler och heminredning online, med både designklassiker och det allra senaste inom inredning från över 700 svenska och internationella varumärken. Vi har målsättningen att erbjuda dig det allra senaste inom inredning från svenska och internationella varumärken. Vi vill att du oberoende av vart i Sverige du bor, vilken budget du har eller hur mycket tid du har, skall du kunna njuta av modern design & inredning. Vårt handplockade sortiment erbjuder dig inredning efter just din budget och stil. Vi är stolta över att kunna presentera ett brett utbud av varumärken och designers från såväl unga talanger som större och väletablerade varumärken. 

Vi på Confident Living håller alltid ögonen öppna efter nya trender, märken och stilar. Varje gång du besöker oss skall du finna något nytt spännande i sortimentet. Vi tror på en modern variation i inredningen men håller stadigt fast på god kvalité och ett starkt engagemang för våra kunder.
 

Säker e-handel

Vi är certifierade av Trygg E-handel. Vi samlar även in omdömen med hjälp av den oberoende omdömessidan Trustpilot där vi har mycket goda referenser. Vi kan därför alltid garantera din trygghet, från beställning till leverans. 

 

Bolagsinformation

Confident Living ingår i Kitchentime AB

Företagsnamn: Kitchentime AB 
Organisationsnummer: 556826-1357 
Adress: Forumgallerian/Bredgränd 8, 753 20 Uppsala (OBS! Endast kontor)
Momsreg-nr.: SE556826135701 
Registrerad för F-skatt

 

Våra värderingar

Våga, Utmana, Innovera

-

Tillsammans mot toppen

-

Visa respekt och var ödmjuk