Belysning & Lampor

Belysning är en av de viktigaste inredningsdetaljerna i hemmet och det är bra att lägga lite extra kraft på planering och installation. Genom att köpa rätt lampa och tänka igenom var belysningen behövs bäst, eller ger mest effekt, skapar du den perfekta ljussättningen i hemmet. Vi har allt från kraftfull arbetsbelysning till små mysiga lampor.

Populära produkter

Visar 40 av 3902 artiklar

Belysning & Lampor

Belysning för alla hem
Det är viktigt att den belysning du väljer är anpassad till de aktiviteter som pågår i hemmet. Köket kan behöva starkare och mer riktade lampor än exempelvis sovrummet. I vårt stora utbud av kvalitetsprodukter kan du välja bland kända varumärken som Globen Lighting, Design for the people, Mullan Lighting och populära Normann Copenhagen.


Skapa stämning med rätt belysning
När du ska köpa belysning till din bostad kan det vara bra att se till att de lampor du vill köpa matchar befintlig inredning eller är i stil med ny inredning som du planerar att införskaffa. På så sätt kommer din nya lampa bli kronan på verket för helhetsintrycket av rummet. Vi erbjuder även ett brett urval av lampor för trädgård och balkong eller andra utomhusytor. Här hittar du både traditionell utebelysning som fasadbelysning, men också takbelysning som kristallkronor för utomhusbruk, perfekt att ha på uteplatsen eller vid ytterdörren. Belysning som placeras ute på tomten, som exempelvis markbelysning, är förutom en ren snygghetsfaktor även en bra säkerhetsåtgärd mot objudna gäster. Om du har tillräckligt med plats utomhus så är en lyktstolpe eller pollare ett trevligt alternativ. Välj bland många olika modeller av belysning som gör ditt hem komplett.