Erbjudanden

Här hittar du både designklassiker, nyheter och de sista i lager i vårt sortiment av möbler och inredning som vi just nu har erbjudande på.

Kampanj på Bloomingville
-20% på hela varumärket 

Bloomingville strävar efter att inspirera dig att spela med den nordiska stilen och prägla din personlighet i ditt hem, oavsett om du hakar på de senaste trenderna eller föredrar stilklassikerna. Inred hemmet med inredningsdetaljer i höstens nyckelfärger och mysiga filtar till vinterns kyliga dagar. 

Confident Living Outlet!
Fynda designerprodukter till outletpriser 

Sista chansen att fynda möbler och inredning från kända varumärken. I vår outlet hittar du utgående produkter till riktigt bra priser. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

Kampanj på PR Home
-20% på hela varumärket 

PR Homes passion ligger i att skapa belysning som både uppfyller sin funktion samtidigt som den är vacker och spännande att titta på. PR Home har ett stort utbud av belysning för hemmets alla rum och årets alla årstider. Passa på att inhandla julbelysningen redan nu!

Erbjudanden

För att hålla dig uppdaterad på våra senaste erbjudanden och nyheter kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att registrera din e-postadress längst ner på sidan.