Inredningsdetaljer

Visar 40 av 2920 artiklar

Inredningsdetaljer

Skapa ett snyggt, personligt och ombonat hem genom att lägga vikt på inredningsdetaljer. Under kategorin inredningsdetaljer samlar vi allt från prydnadskuddar, speglar och tavlor till ljusstakar och ljuslyktor. Men rätt inredningsdetaljer får du till den extra hemtrevliga känslan och får fram just din personliga stil. Med rätt inredningsdetaljer kan du sätta en helt ny känsla på ett rum. När man talar om inredningsdetaljer brukar där ingå alla föremål som används för dekoration av hemmet. Detta kan vara tavlor, posters, plädar, speglar, ljusstakar m.m. Listan kan göras lång och Confident Living erbjuder förutom inredningsdetaljer även textilier i form av badrockar, handdukar m.m.

Inredningsdetaljerna är viktigt då det sätter den lilla extra guldkanten till ett rum. Det extra som kan ta fram den rätta känslan. Var rum kräver sina inredningsdetlajer. Hallen som ett exempel är det första en gäst ser när han/hon hälsar på. Därför är det viktigt att det ser inbjudande ut vid första anblick. En fin pall, en trevlig poster eller en mjuk matta att sätta fötterna på kan vara ett tips. Smycka vardagsrummet genom att lägga ut en mjuk pläd över soffan, en tavla på väggen och lite ljusstakar på mediabänken. Sovrummets inredningsdetaljer kan likväl vara vackra lakan likväl som en mysig fårfäll på golvet nedanför sängen. Välj mellan hundratals inredningsprodukter från många kända varumärken som House Doctor, Nordal, SB Nord, SMD Design, Mille Notti och Newport. 

Inredningsdetaljer kan göra otroligt mycket för ett rum. Att ha noga utvalda inredningsdetaljer dekorativt placerade kan framhäva din personliga smak och stil. Kanske du gillar mässing? Då föreslår vi ett par fina ljusstakar i mässing på soffbordet. Vi erbjuder ett brett utbud av inredningsdetaljer i olika former, färger och material för att du skall kunna framhäva just din stil i ditt hem.