Mattor

Mattor betyder mycket för ett rum och står ofta för inramningen av ett rum och dess personliga karaktär. En matta skapar också trivsel och komfort på golvet såväl som den blir en snygg inredningsdetalj. Här hittar du ett brett sortiment av mattor för alla stilar, allt från ullmattor, ryamattor och plastmattor till bomullsmattor och fårskinn från stora välkända varumärken såsom Classic Collection, Artwood, Gan Rugs och Massimo

Just nu har vi upp till 75% rabatt på utvalda mattor till och med 28 mars, klicka här för att komma direkt till kampanjmattorna. 

Populära produkter

Visar 40 av 994 artiklar

Mattor

MATTOR FÖR ALLA RUM

Att ha en matta på golvet är vanligast i hemmen idag, men vissa har även mattan som väggdekoration. Framför allt kan man ha en matta i alla sorters rum, allt från en hallmatta, vardagsrumsmatta och sovrumsmatta till en köksmatta och badrumsmatta. Det som är viktigt att tänka på vid köp av matta är vilket behov du vill fylla. Är det alltid smutsigt i hallen av skor som klampar in är kanske en entrematta en väl värd investering. Är det kallt om fötterna när du kliver ned från sängen på morgonen är en mysig och mjuk fäll eller ett fårskinn härligt att få gosa in fötterna i. Känns vardagsrummet allmänt kalt med ett golv som är kallt så är exempelvis en matta under soffbordet ett bra alternativ. Är du ute efter en matta till köket kan en snygg och praktisk plastmatta som tål spill vara ett utmärkt val. En matta gör också att ett rums resonans dämpas, det vill säga att det inte ekar lika mycket. Textilier överlag har denna ljuddämpande effekt i ett rum.


GE RUMMET PERSONLIG KARAKTÄR MED EN MATTA

En vacker matta är en bra investering för att ge ett rum karaktär och en ombonad känsla. Mattor är också både mjukt och dekorativt att ha framme i hemmet. När du ska köpa matta kan det också vara bra att tänka på att välja en matta som smälter bra in i övriga möblemanget och att den inte tar för stor plats. Här finner du ett brett utbud av mattor för alla rum och stilar, välj bland exklusiva mattor, handtuftade mattor, entrémattor, ryamattor, plastmattor och barnmattor från flera välkända varumärken. Det finns både maskintillverkade och handtuftade mattor och man brukar skilja dessa åt. Handknutna mattor är mer exklusiva, har en högre kvalitet och produceras oftast i en mindre upplaga. En matta av de finare slaget kan ha miljoner knutar per kvadratmeter och kostar också lite mer. Vi hoppas du finner en matta som passar just ditt hem och din smak.