Skärpstål

Börjar knivarna i köket bli slöa? Eller önskar du helt enkelt att dina knivblad hade snäppet strävare egg? I så fall är skärpstål eller bryne perfekta hjälpmedlet för dig. Skärpstålen finns i olika material och är anpassade för olika sorters knivar. Välj mellan keramiskt bryne, diamantbryne eller stålbryne beroende på bladstålets hårdhet eller om du har keramiska knivar.

Har du enbart europeiska knivar i köket så är stålbrynet det perfekta alternativet för dig, annars funkar ett keramiskt bryn lika bra för europeiska knivar som japanska knivar. Är du ute efter ett grövre bryn så är diamantbrynet det rätta alternativet. Diamantbrynet ger ett bättre resultat snabbt jämfört med ett keramiskt bryn som ger bladet en vassare slipning. Ifall du använder någon form av knivslip och inte upplever att knivbladen förbättras så kan det vara dags att göra en grundslipning. Vilket man enklast gör genom att lämna in knivarna för en professionell slipning. Gör köksarbetet roligare och enklare med hjälp av ett skärpstål. Alla köksknivar, oavsett kvalitativa egenskaper, kommer med tiden bli slöa ju mer du använder dem. Ett effektivt slipredskap som skärpstål är absolut värt att investera i för att hålla knivarna i köket skarpa och redo!

Populära varumärken

Sortera: 22 / 22 Produkter