Bord

Vi är specialister på bord som ofta utgör en central del av inredningen. Vi har ett stort utbud av olika bord såsom avlastningsbord, sidobord, matbord och soffbord. Ett bord utgör ofta hjärtat i hemmet och hos oss hittar du ett brett utbud av bord för hela hemmet som till kök, vardagsrum, hall och sovrum. 

Här finner du de flesta typer av bord - rektangulära, runda, ovala, ellipsformade, stora och små. Moderna, klassiska eller romantiska modeller i olika utföranden. Här finner du varumärken som Kant, Massproductions, SMD Design och Nordal med flera. I hemmet är bordet oftast samlingspunkten för familjemiddagar eller liknande. Därför är det en otroligt viktig del i möblemanget. De flesta av våra bord har matchande stolar till och även i vissa fall hela möbelserier där du kan hitta tillhörande sidobord, vitrinskåp eller kanske en byrå. När du väljer bord till ditt hem bör du ta ställning till vilka former, material och färger du vill att hemmet skall ha. Tänk även på att ljuset i rummet gör att vi uppfattar färger vi har i ett rum på olika sätt. Belysning tillsammans med dina möbler är därför en viktig kombination. Färger går inte att uppfatta utan rätt ljus. Vilka ändamål vill du uppfylla med ditt bord utifrån din livssituation? Är ni en stor småbarnsfamilj kanske det är viktigt med barnsäkerhet. Äter ni ofta vid soffbordet framför TVn? Då kanske ett lite högre soffbord valet för dig så att du inte måste sitta på golvet. Ofta väcker var persons leverne vissa behov på hur just din möbel och hur just ditt bord skall se ut. Det kanske kan vara ett visst material, en viss färg eller en viss form som du har mycket av i ditt övriga hem och som du vill skall passa in. Därför har Confidentliving en smidig och enkel nedskalningsfunktion där du kan filtrera bland alla våra bord utefter just dina behov. Du kan filtrera på mått, pris, färg, varumärke, designer. Men även filtrera visningslistan på popularitet, pris från lägst till högst och även filtrera så att alla nyheter inom just bord kommer högst upp. På detta sätt får du ta del av det nyaste inom möbler just nu och hitta ett bord som på samma gång passar just dig och dina behov.

Bord är något som är en naturlig del i varje hem och en samlingspunkt för hela familjen. Ett bord kan användas till otroligt mycket olika aktiviteter då det finns så många olika sorts bord att välja mellan. Soffbord för myskvällen framför tvn, matbord för middagen, sidobordet som avställningsyta, skrivbordet som arbetsyta eller sängbord som sidobord bredvid sängen. Ja, som alla vet finns det många olika sorters bord och Confidentlving.se erbjuder ett brett sortiment av alla typer av bord i olika former, färger och material från många kända varumärken som House Doctor, Normann Copenhagen, Nordal m.fl.

Populära varumärken