Sängar

Kolla in vårt sortiment av sängar och sängstommar. Vi har allt från dubbelsängar, enkelsängar, våningssängar och barnsängar till madrasser. Att välja rätt säng är viktigt och hos oss finner Du många olika modeller som kan ge alla en god natts sömn.
Confidentliving.se erbjuder ett brett sortiment av sängar och sängstommar. Vi har allt från kontinentalsängar, ramsängar, dubbelsängar, enkelsängar, våningssängar och barnsängar till madrasser. Att välja rätt säng är otroligt viktigt då en god natts sömn gör mycket. En säng är menad att hålla en längre tid så att välja rätt design kan vara viktigt så att sängen passar in med din övriga stil i hemmet. Storlek har också betydelse då du både skall få plats på längden och bredden. När du köper en säng köper du antingen endast stommen, utan madrasser eler liknande. Eller så köper du en komplett kontinentalsäng med resårbotten och madrass inklusive. Hårdhet på sänhen är också viktigt vid valet av säng. Beroende på om du gillar att sova på lite hårdare eller mjukare underlag finns madrasser utformade med respektive hårdhet. Detta är väldigt individuellt och baseras ofta på vikten hos en person. Du bör också välja säng utifrån hur stort du bor. Lever du lite mer "compact living" kanske en våningssäng eller loftsäng passar bäst. Har du ett rymligt sovrum så kanske du har plats för en stor ställbar säng. Stora barnfamiljer väljer ofta loftsängar så att flera barn får plats i en säng. På Confidentliving.se finner du våningssängar med smidiga stegar till, och även loftsängar med utrymme under. Vi hoppas att du finner den säng som passar dig bäst hos oss! Hos oss finner Du många olika modeller i alla färger och storlekar som kan ge dig som kund en god natts sömn. Hos Confidentliving.se får du alltid fri frakt och öppet köp.
Sängar är utan tveka det mest användbara i vårt hem. Att få en god natts sömn gör endast gott för kropp och sinne och vad är väll bättre än att vakna upp i din säng helt 100% utvilad? Rätt säng och rätt fasthet optimerar chanserna att vakna upp just utvilad och full med energi för att ta sig an en ny dag på bästa sätt. Vi på Confidentliving.se tycker att din säng skall vara anpassad efter dig och din kropp på bästa sätt, inte tvärtom. Confidentliving.se erbjuder en mängd olika sängar och varianter för att just du skall finna den säng som passar just dig och din kropp bäst. Vi erbjuder ett brett sortiment av kontinentalsängar, enkelsängar, ramsängar, barnsängar men även madrasser och bäddsoffor. 

Populära varumärken