Utemöbler

Populära produkter

Visar 40 av 193 artiklar

Utemöbler

Confident Living har ett av Sveriges största utbud av trädgårdsmöbler. Här hitter du ett brett sortiment av utemöbler till uteplatsen, trädgården och balkongen. Vi ställer höga krav på kvalitet och erbjuder utemöbler från flera populära och välkända varumärken såsom Sika Design, Dacore och Ethimo.

Handla utemöbler, teakmöbler, fritidsmöbler, sommarmöbler och balkongmöbler. Utemöbler är, som man hör på namnet, möbler för trädgård och utomhusbruk. Att ha rätt trädgårdsgrupper för sommarens bestyr är viktigt. Att tänka på vid köp är komfort, utseende och självklart hållbarhet. Trädgårdsmöbler bör tåla de flesta väder och det är därför värt att lägga några extra kronor på kvalité. Då möblerna står utomhus under sommarhalvåret är det viktigt att regn, vind och sol inte påverkar materialet och finnishen på möblerna alltför mycket. De vanligaste materialen som motstår regn och rusk är plast, trä eller järn. Det kan vara bra att impregnera dina trämöbler i god tid innan sommaren slår till så att du får ut mesta livslängd ur dina utemöbler som skall hålla många år. När hösten sedan kommer kan man med de flesta möbler vika ihop, eller stapla dessa undangömt tills nästa säsong för att ta minimalt med plats. Nu har även folk mer och mer börjat sudda ut linjerna mellan ute och inne. Inglasade terasser och balkonger gör att vi även kan sitta "ute" på hösten och vintern. Såkallade uterum kan med fördel inredas som en altan eller terass. Många använder uterummet som ett extra rum till det ordinarie rummet. Ett tips är att inreda uterummet med en härlig stor fåtölj, kanske i rotting med en stor mjuk fäll i, eller med balkongmöbler. En fotpall nedanför och en mysig lampa så har du en klarlite myshörna. Vi är säkra på att du finner något som faller dig i smaken hos oss och i vårt utbud av sommarmöbler. Det är bara kreativiteten som sätter gränserna! Confidentliving.se erbjuder varumärken som såsom Dacore, Fiam, Röshults, Emu m.m.

Trädgårdsmöbler är ett måste på sommarhalvåret för altanen, utomhusrummet, balkongen eller gräsmattan. Vi alla drömmer väll om soliga dagar och härliga bad. Confidentliving.se erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsmöbler av hög kvalité som gör att du kan ta tillvara på och njuta av solen så fort den tittar fram. Luta dig tillbaka i en solstol eller ät en härlig lunch vid ett av våra trädgårdsbord och njut av en god bok. Vi erbjuder allt från trädgårdsstolar, trädgårdsbord, parasoll, sittsäckar, solstolar till grillar med tillbehör.Vi hoppas att du finner utemöbler till just dina behov här hos oss!