Applicata

Hos oss på Confident Living finner du enbart varumärken av hög kvalitet i olika prisklasser. Vi har bland annat produkter från varumärket Applicata som erbjuder ett brett utbud av möbler och inredningsdetaljer. Det är ett danskt varumärke som låter kända designers vara med och tillverka produkterna för en unik och vacker touch.

Applicata

Applicata samarbetar med designers och arkitekter som är med under hela processen i skapandet. Tillsammans tillverkar de olika kollektioner som skiljer sig från varandra, men med ett genomgående tema av klassiskt trä. De arbetar bland annat tillsammans med designern Susanne Uerlings och även de norska bröderna Lars Olav Dybdal och Wilhelm Grieg Teisner som skapat kollektionen Gridy. En inredningsdetalj eller möbel från Applicata ger hemmet en helt unik touch med en känsla av elegans och natur på samma gång. Det märks att varumärket är inspirerat av den nordiska naturen och att de lyckats få till den eleganta och varma känslan man vill ha i sitt hem. Företaget vill att produkter från Applicata ska göra hemmet kreativt och speciellt då de står för nyskapande och kvalitet.

Med hjälp av möbler och detaljer från Applicata ger du ditt hem en personlig och unik känsla. Du kan inreda vilket rum som helst med hjälp av produkter från Applicata och få en rolig och trevlig touch i rummet. Eftersom att Applicata tillverkar sina produkter i trä ger det även en finess, med inslag av naturen och framförallt Norden. Man kan tycka att en liten prydnad i hemmet inte gör så stor skillnad, men faktum är att en liten sak kan göra ett helt rum. På Confident Living kan du bland annat köpa vackra ljusstakar i trä från Applicata och göra rummet mer välkomnande. Hos oss finner du även inredning i färgat trä från Applicata för ett extra personligt inslag.

27