Bastian

Bastian säljer många olika slags artiklar som ska användas i köket. Sedan verksamheten startades som koncern har den sålt kända varumärken som står för internationellt välkända kvalitetsprodukter. Här kan du hitta det mesta för köket, både för tillagning, efterarbete och det du behöver ha på ett bord när det dukas. På sajten hittar du ett stort utbud av sortimentet.

Visar 40 av 59 artiklar

Bastian

Bastian är ett så kallat "House of Brands", vilket innebär att många designers och formgivare representeras på en och samma plats. Starka varumärken som KitchenAid, Pillivuyt, Lion Sabatier och Emile Henry kan hittas här. Bland varorna kan du hitta allt som har med matlagning, bakning, diskning och dukning att göra, som till exempel köksredskap, knivar, bestick, kokkärl, elprodukter och termoskannor. Det behövs alltid ett antal redskap i köket, vare sig du föredrar enkel eller avancerad matlagning, och Bastian ger att bra och brett utbud som passar de flesta. Även köksprodukter anpassade för barn i funktion och storlek finns. Bastian erbjuder också ett brett urval av fina, slitstarka textiler som kan användas under och efter matlagning samt vid dukning. Textilierna finns i både trendiga och klassiska färger.

Det är svårt att motstå Bastian, eftersom produkterna utgörs av sådant som verkligen behövs i köksmiljö. Bastian kan erbjuda allt från tesilar och servettringar till kaffekvarnar, förkläden och vinkylare. Med det mångsidiga utbudet är produkter märkta med Bastian rätt att ha och använda i köket. Porslin och textil finns i många färger och utföranden och kan därför passa många olika smaker och stilar. Köksredskapen och varorna för servering från Bastian är både praktiska och vackra. De flesta av dem är tillverkade i hållbart rostfritt stål. Produkter av trä, allt från slevar till nötknäckare, är tillverkade av fina träslag såsom körsbär, oliv och bok. De lättskötta textilierna, vävda i Indien, är gjorda i ren ekologisk bomull. En produkt från välkända och populära Bastian blir alltid uppskattad när den ges bort som present.

27