Bitz

Bitz är ett danskt företag för köksutrustning och allt som hör måltiden till. Deras kompletta serier med tallrikar, glas och bestick har skapats för att ge hela måltiden en trivsam och vacker inramning. Att äta ska vara en upplevelse för alla sinnen. På Confident Living finns ett brett utbud av deras kärl och tillbehör.

Visar 40 av 104 artiklar

Bitz

Bitz köksutrustning är alltså mer än bara föremål att duka med - det är en hel filosofi. Tallrikar och skålar är tillverkade i stengods och glaserat för hand, vilket gör att varje tallrik är unik. Glasyren har en matt finish, förutom inuti skålarna där insidan har gjorts i blank glasyr med samma färg. Det känns både skandinaviskt och asiatiskt på samma gång. Enkelheten, harmonin i färgerna och avsaknaden av dekorativa detaljer resulterar i elegant sparsmakade tallriksset som framhäver maten. Bitz har en rad andra produkter i sortimentet, särskilt bör man nämna glasen. Bitz vinglas, vattenglas och karaffer är även de stilrena i designen. Vinglasen har en fot i färgat glas, vilket ger exakt rätt kontrast för att glasen ska bli iögonfallande och personliga trots sin enkelhet.

För dig som är trendmedveten och vill inreda ditt hem i en modern, samtida stil, har du hittat rätt produkter när du väljer köksföremål från Bitz. Du får det perfekta komplementet till det minimalistiska köket. Trots sin enkelhet bidrar föremålen och kärlen från Bitz med färg till dukningen och glasyrens levande yta ser hantverksmässigt exklusiv ut. Besticken från Bitz måste också omnämnas. även de är designade i minimalistisk stil i färgat, rostfritt stål. Du kan välja mellan mattsvart, mässing eller koppar och i kombination med en ingraverad, enkel logotyp i form av Christian Bitz signatur, andas de här besticken verkligen lyx. Ätpinnar från Bitz finns även i samma utförande.

27