Blomsterberg

Blomsterberg är ett danskt varumärke som tillverkar köksprodukter med fokus på bakning. Hos oss finner du ett brett utbud från varumärket med allt du behöver för den perfekta bakningen. Vi har allt från bakformer och måttkannor till köksvågar och kastruller. Redskapen är stilfulla och finns i olika färger, perfekt för den som älskar att spendera tid på bakning.

Visar 40 av 90 artiklar

Blomsterberg

Visionen om varumärket Blomsterberg är att det ständigt ska leverera bra produkter som bidrar till en passion i köket. De producerar bara produkter de är stolta över och tror på och därmed är kvaliteten mycket hög. Förutom bakredskap tillverkar de även förkläden, handdukar, badlakan och tekoppar och tekannor som blir en klassisk detalj i köket. Med ambitionen om att hela tiden utveckla och förbättra deras produkter är de inom bakredskap ett av de främsta varumärkena. Hos oss kan du även handla kokböcker från Blomsterberg som är mycket inspirerande med sina goda recept och bilder, dessutom blir böckerna en stilfull prydnad i bokhyllan eller i köket. Redskap från Blomsterberg gör det roligare att baka för hela familjen. Gör det till en mysig stund med en vän, kärlek eller familj och baka med hjälp av produkterna som du finner hos oss!

Blomsterberg är ett mycket stilfullt och lätthanterligt varumärke att använda när du till exempel bakar. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter från Blomsterberg, med allt du behöver för en komplett bakning eller matlagning. Eftersom att det även finns små inredningsdetaljer till köket i utbudet kan man enkelt piffa till hyllor med en elegant kakburk eller varför inte en ringklocka så att du har koll på när det är färdigt. Blomsterberg är både stilfullt, enkelt och piffigt på samma gång och speglar det Mette Blomsterberg vill förmedla, nämligen passion och kärlek för bakverk. Med hjälp av dessa produkter kommer du att känna dig som en riktig konditor och Blomsterberg håller den kvalitet som lovas.

27