Brabantia

Brabantia är ett holländskt designvarumärke som har en lång, spännande historia inom design och formgivning bakom sig. Företaget tillverkar allt inom möbler och inredning för hemmet som präglas av en modern men ändå personlig stil. Här hos oss hittar ett mycket stort sortiment av smakfulla produkter från den stora tillverkaren.

Visar 40 av 645 artiklar

Brabantia

Brabantia har genom åren tagit fram designklassiker som den ikoniska retroburken "Patrice" från 1970 och en korkskruv i plast från 1985 som hittills sålts i miljoner exemplar. 2016 blev Brabantia den stolta vinnaren av Dutch Design Award. Nyligen har Brabantia tagit fram en kollektion, Linn Collection, som är en hel serie enbart dedikerad för klädvård i syfta att organisera, vädra och torka kläder på ett vackert sätt. Man har velat ta fram kläderna ur garderoben och här ingår allt från öppna klädhängare och klädställningar till snygga strykbrädor och tvättkorgar. Kollektionen har ett modernt anslag och genomsyras av öppenhet och smakfullhet. Samma uttryck kommer också igen i serien New Icon vilket är ett stort utbud av pedalhinkar - en produkt i Brabantias bassortiment som de började med redan 1955 och som elegant sluter cirkeln på deras miljöengagemang.

Brabantia erbjuder hållbar inredning inom tvätt- och klädförvaring, badrum, kök och servering. I det stora utbudet från Brabantia som du finner här kan du välja och vraka mellan mängder av produkter. Du kommer att finna just de produkter som passar perfekt in i ditt hem och som matchar den övriga inredningen och stilen. Produkterna från Brabantia är tillverkade i mycket hög kvalitet och med stor hänsyn tagen till miljön. Vi har allt från snygga strykbrädor och brödskrin till prisbelönta korkskruvar och stilrena stekspadar från Brabantia. När du väljer Brabantia får du också med en del av den omtyckta holländska traditionen in i ditt hem som ger rummet en internationell och mer personlig touch.

27