Braun

Det tyska elektronikföretaget Braun tillverkar högkvalitativa produkter inom hemelektronik, men är mest känd för sina rakapparater. Varje produkt är tillverkad utifrån styrka, innovation, modernitet och funktion. I över 90 år har varumärket vunnit människors förtroende genom sin stilrena och funktionella design som förenklat många konsumenters vardag. Hos Confident Living finns ett stort utbud från varumärket.

Visar 40 av 103 artiklar

Braun

Braun är känt över hela världen och har idag flera olika produktkategorier. Grunden till Brauns största framgång blev rakapparaten S 50 som lanserades 1949 där man idag är en av de ledande tillverkarna. Rakapparater från Braun erbjuder en innovativ rakningsteknik som bygger på en perfekt jämn och ren rakning där rakapparaterna rör sig i raka linjer för bästa resultat. De bygger på närhet, mildhet, ergonomi och enkelt underhåll. Oral-B genius är den intelligenta tandborsten för perfekt rengöring med upptäckarplatsteknik som håller reda på missade ställen. Inom hårvård har varumärket tillverkat kollektionen SensoCare Styler som känner av varje hårstrå via inbyggda sensorer och anpassar temperaturen för ett ultimat värmeskydd. Braun tillverkar även högkvalitativa elektriska köksapparater såsom stavmixers, elvispar, brödrostar och kaffebryggare som hjälper dig att lyckas i köket.

Att tillsätta några produkter från Braun i sitt hem är att förenkla vardagen. Produkterna från Braun håller länge, är stilrena och har bara de funktioner som verkligen behövs. Braun har även en tidlös estetik och håller i flera generationer. Med varumärket Braun skapas ett helhetskoncept när det gäller skönhet och hudvård men även inom kökskonsten. Braun är det självklara valet vid olika situationer i vardagen för skapande av ett harmoniskt liv i all enkelhet. Varumärket strävar alltid efter att passa flera olika personliga stilar och att uppfylla konsumenternas förväntningar. Med sina 90 år i branschen har varumärket levererat ett övertygande argument med många nöjda kunder som följd.

27