Champion

Champion är en svensk tillverkare av olika slags produkter för hemmet. Med lång erfarenhet från branschen tillhandahåller de produkter av mycket god kvalitet som gör både hemarbete och fritidssysslor enklare och smidigare. Hos oss hittar du ett stort utbud av köksredskap för att underlätta matlagning och förvaring samt elprodukter för hushållet.

Visar 40 av 116 artiklar

Champion

Champion är definitivt ett varumärke väl värt att titta närmare på. Varumärket har en tydlig profilering inom ljud och bild - ett område där man har haft och fortfarande har en stark bas. De senaste åren har Champion byggt upp ett brett utbud av alla de maskiner och verktyg som man behöver i köket. Champion har riktat in sig på att ha ett brett sortiment tillverkat av bra kvalitet i en måttlig prisnivå. Förutom dessa områden erbjuder man även många produkter inom mobility, det vill säga kablar, adaptrar och USB. Uppfinnarandan återkommer ständigt i de smarta lösningar och innovativa idéer som företaget lyckas skapa. Designen på produkterna är modern och samtidigt i en klassisk stil, vilket gör inredningsdetaljer lätta att placera i ditt hem.

Om du vill satsa på bästa funktionalitet i hemmet, då är Champion någonting att satsa på. Vi har ett mycket brett utbud av de populäraste produkterna från Champion. Vare sig du du letar efter fritöser, strykjärn, mikrovågsugnar eller vattenkokare så hittar du det här. Champion erbjuder dessutom köksmaskiner i trendiga retrofärger eller varför inte satsa på en riktig vinylspelare i retrostil. Även laddare i olika färgval från Champion finner du här och många andra typer av kablar som du behöver för ditt moderna, uppkopplade liv. Champion följer inte bara utvecklingen utan är med och skapar den med sina funktionella, snygga produkter för hemmet som hjälper dig att underlätta vardagen.

27