Chasseur

Chasseur

Chasseur är ett franskt företag som redan under tidigt 1920-tal började tillverka grytor och pannor i gjutjärn. Mest kända är de för sina robusta handmålade gjutjärnsgrytor med sin tidlösa design. Chasseur tillverkar även gjutjärnspannor, kastruller och ugnsformar som alla håller högsta kvalité. Hos oss på Confident Living hittar du ett brett sortiment från Chasseurs alla gjutjärnsprodukter i olika färger och storlekar.

Kokkärlen fungerar på alla sorters spisar allt från vedeldad spis till induktionshällar. Med sitt dubbla emaljlager kan kokkärlen hantera höga temperaturer och lämpar sig perfekt för att hålla maten varm länge då produkterna lätt absorberar värme.

Chasseur har sitt ursprung i det kända dryck- och matdistriktet Champagne Ardenne i nordöstra Frankrike. Deras gjuterier kontrolleras av Invicta som sköter hela processen från framställning av gjutjärnet till färdig produkt. Innan alla produkter lämnar gjuteriet till försäljning genomgår de en noggrann kvalitétskontroll för att säkerställa den höga standard som Chasseur står för.