Claus Holm

Varumärket Claus Holm består av kökstillbehör såsom kastruller, ugnsformar och stekpannor och är utvecklat i samarbete med den danska kocken och smakutvecklaren med samma namn. En gemensam nämnare för produkterna är den gedigna designen och praktiska utformningen som gör redskapen både snygga, hållbara och användarvänliga. Hos oss hittar du ett brett utbud av kökstillbehör från varumärket.

Visar 40 av 80 artiklar

Claus Holm

HOLM är en serie av köksprodukter som skapats för att kunna erbjuda hemmakocken kvalitetsredskap till köket. Claus Holm anger själv att han tycker att meningen med livet är god mat och fantastiska smaker, även i vardagen. Han vill helt enkelt med sitt produktutbud ge konsumenterna de bästa förutsättningarna när det gäller att lyckas i köket. Claus Holm beskriver sig själv som en person som vill göra skillnad. Det som driver honom är den tillfredsställelse han känner av att arbeta med färska ingredienser, smakutveckling och bra köksredskap. Claus Holm söker alltid efter de färskaste grönsakerna, det godaste köttet och de bästa köksredskapen. Han har själv valt ut, testat och godkänt varje enskild produkt i kollektionen som består av rustika material såsom gjutjärn, trä och metall.

Med många år i branschen i ryggen har Claus Holm skapat många praktiska och stilrena köksprodukter med ett stort fokus på hög kvalitet. Du hittar allt från öllådor i trä till robusta ugnsformar i Claus Holm sortiment. Ugnsformar och grytor från Claus Holm är mycket gedigna och andas hög kvalitet samtidigt som de är så snygga att de gärna kan ställas fram på matbordet. Claus Holm köksredskap är perfekt för dig som vill ha roligt i köket. Vill du utrusta ditt kök med riktiga kvalitetsprodukter så hittar du nästan allt du behöver i vårt breda sortiment av kökstillbehör från Claus Holm. Att laga mat med riktigt bra redskap förhöjer upplevelsen många gånger om.

27