Cottex

Cottex är ett varumärke som brinner för att erbjuda hembelysning till alla hem genom att kombinera god kvalitet, nytänkande och hög prismedvetenhet. "En bra lampa ska inte kosta skjortan" är företagets ledord. Man specialiserar sig på att ta fram de lampor som konsumenterna efterfrågar. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av deras olika armaturer.

Cottex

Bland Cottex produkter hittar du allt du behöver till ditt hem inom belysning. Här finns bland annat golvlampor, taklampor, fönsterlampor och plafonder. Cottex vill erbjuda belysning för alla smaker, därför hittar du allt från klassiska kristallkronor till stilsäkra och trendiga lampor i till exempel industriell, lantlig eller minimalistisk stil. Man fokuserar också på själva ljuskällan och erbjuder ett sortiment av LED- och lågenergilampor i olika styrkor för att kunna ge en komplett ljusupplevelse. Få varumärken inom belysning har ett så heltäckande utbud som just Cottex. Med många års erfarenhet i branschen och mycket kunnig personal ser de till så att du kan lysa upp ditt hem på ett vackert, tryggt och kostnadseffektivt sätt. Att vi har valt att ha dem i vårt utbud är därför inte svårt att förstå.

För att skapa verklig trevnad och atmosfär i hemmet behövs ljuskällor. För att uppnå det behövs ofta flera ljuskällor i ett rum, något som gör Cottex perfekt. I vårt utbud av lampor och belysning från Cottex hittar du precis det du behöver oavsett vilken stil du har hemma. Välj till exempel mellan sobert klassiskt, mysigt lantligt eller stilrent industriellt. Cottex har naturligtvis också olika typer av lampor såsom taklampor, golvlampor, bordslampor och sänglampor med mera. Fördelen med att köpa belysning från Cottex är att du får riktigt högkvalitativa lampor till ett väldigt bra pris. Cottex är även ett företag som jobbar med att plocka upp trender snabbt, därför kan du räkna med att hitta den stilsäkraste belysningen i vårt utbud.

27