Dorre

Dorre är ett designföretag som är känt för sin tidlösa, eleganta design. Varumärket är älskat av många och finns i ett stort antal svenska hem idag. De producerar bruksföremål som tillika fungerar som stilfull inredning för hemmet. Hos Confident Living hittar du ett stort utbud av företagets produkter för kök och servering.

Visar 40 av 168 artiklar

Dorre

Dorre har också gjort sig ett namn när det gäller produkter för inredning. De blandar klassisk herrgårdsstil med moderna och rena former vilket ger ett unikt resultat och föremål som blir naturliga blickfång i rummet. Dorre har också mindre möbler i sitt sortiment. Hyllorna är designade i tunt, elegant smide i kombination med enkla träskivor. Resultatet blir en nätt och stilren hylla som jobbar för att framhäva föremålen som är placerade i den, alltmedan hyllan själv bildar en diskret fond för dem. Soffborden är tillverkade i samma anda. Basen i designen är det tunna smidet, kombinerat med enkla, släta bordsskivor. För den som gillar tillställningar och ofta har bjudningar hemma, passar Dorres barsortiment perfekt. I den här kategorin erbjuder Dorre shakers, ishinkar och vinöppnare med minimalistiska, enkla silhuetter i rostfritt stål.

Med Dorre inredningsföremål och köksredskap kan du skapa personlighet till ditt boende på flera olika sätt. Har du ett hem i en storslagen stil, till exempel en sekelskiftesvåning eller en äldre villa, kompletterar inredningsdetaljer från Dorre ditt hem perfekt. Men även om du har låtit dig inspireras av urban industridesign, blir inredning och köksredskap från Dorre något som skapar intressanta kontraster till övrig inredning. Vi får naturligtvis inte heller glömma att familjeföretaget Dorre står för kvalitet och lägger ner mycket tid och omsorg på att välja ut hållbara material. Dorre håller också noggrann koll på hela produktionskedjan för att produkterna ska tillverkas exakt så som företaget vill ha dem.

27