Ekelund

Varumärket Ekelund och deras väveri är välkänt i textilbranschen. Med mångårig erfarenhet och kvalitativa produkter har de blivit kända över hela världen. De fortsätter att vara en av de ledande i branschen och det beror mycket på deras unika designer men också att man ligger i tiden med miljöcertifiering som är viktigt i dag. Confident Living har ett stort urval av deras produkter i sitt sortiment.

Populära produkter

Visar 40 av 42 artiklar

Ekelund

Att Ekelund har drivit sitt linneväveri i många generationer visar att här finns erfarenhet. De blickar hela tiden framåt och år 2011 fick man TEKO-pris för sin vävningsteknik med sexfärgspixelvävning som är en fortsättning på deras patenterade trefärgspixelvävning. Varumärket Ekelund är känt i hela världen och i Japan till exempel är deras produkter med Mumin mycket populära. Varumärket Ekelund vill skapa hemlängtan och med det menar de att deras produkter ska skapa trivsel i hemmet och man ska längta hem för att använda dem. Handduken med mönstret "Sverige" är omtyckt och kanske skapar den hemlängtan hos utlandssvenskar. I samarbete med Mat-Tina, Tina Nordström, har man tagit fram en serie med dukar, kuddfodral och handdukar i kurbitsmönster. Genom åren har man skapat många mönster som har utmärkt sig på marknaden och det är svårt att nämna bara en eller två.

Att välja produkter från varumärket Ekelund är att samtidigt göra ett val där kvalitet, design och miljö är viktiga punkter. Som en inredningsdetalj i personlig stil är det lätt att välja något från Ekelund eftersom det finns ett stort urval och var och en kan hitta något som passar till ens eget hem och smak. Det finns ett stort urval av mönster och färger och dessutom tar Ekelund i samarbete med duktiga formgivare hela tiden fram nya produkter. Textil från Ekelund är ett utmärkt val för den som vill ha kvalitetsprodukter med unika designer i hemmet. Produkterna från Ekelund lämpar sig mycket bra även som gåva om man vill ge något av god kvalitet som mottagaren kan använda under lång tid.

27