Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger är det självbetitlade varumärket som erbjuder kökstillbehör och heminredning från den folkkära och uppfinningsrika inredaren och TV-profilen. Det klassiska Ernstcitatet "I det enkla bor det vackra" karaktäriserar inte bara varumärkets formspråk utan pryder även flera av hans produkter. Hos Confident Living hittar du ett stort utbud av produkter från de senaste kollektionerna.

Visar 40 av 237 artiklar

Ernst Kirchsteiger

Sortimentet från Ernst Kirchsteiger består av ett brett utbud av inredningsdetaljer i form av ljuslyktor, vaser och krukor men även kökstillbehör och många andra produkter som hör hemmet till. Genomgående för produkterna är den enkla formgivningen och den höga kvaliteten, tanken är att produkterna ska gå att använda länge och de är därför tillverkade i tidlösa material och färger som aldrig går ur tiden. Matsalsbordet och gemenskapen kring det står ofta i fokus när Ernst Kirchsteiger formger sina produkter vilket syns i kollektionerna där ljuslyktor och vaser får ta stor plats. Det populära kökssortimentet från Ernst Kirchsteiger består av allt från matporslin i stengods, vinglas och bestick till servetter och kökshanddukar. Flera av produkterna är prydda med kända Ernst-citat och har kommit att bli några av de mest omtyckta produkterna från varumärket.

Det enkla och vackra formspråket hos produkterna från Ernst Kirchsteiger gör att de passar in i de allra flesta hem. Att välja produkter från Ernst Kirchsteiger är synonymt med att välja produkter av hög kvalitet, vilket innebär att du kommer att kunna glädjas av dem under en lång tid. Oavsett om du är ute efter en ljuslykta, kruka eller matta så kan du lita på att enkelheten och funktionaliteten som Ernst Kirchsteiger står för alltid genomsyrar dem. Om du är ute efter presenter som kommer att glädja både gammal som ung så hittar du dem i sortimentet från Ernst Kirchsteiger. Låt de vackra citaten från Ernst Kirchsteiger få pryda ditt hem och på så sätt inspirera till stunder av både gemenskap och reflektion.

27