Eva Solo

Visar 40 av 344 artiklar

Eva Solo

Eva Solo har produkter för både matlagning, servering, hemmet, badrummet och trädgården. Designen bygger på en strävan efter att lösa vardagens små problem och att effektivisera och underlätta tiden i köket. Samtidigt genomsyrar den danska designen alla Eva Solos olika serier och produkter och ger ditt hem en enkel elegans.Utgångspunkt för produkterna är densamma som när företaget startades; estetik, funktion & kvalitet. Redskap i exklusiv dansk design som är ren njutning att titta på, använda och äga. 

Företaget bytte namn från Eva till Eva Solo 2010 efter långvarig framgång med köksprodukter från serien med samma namn, Eva Solo grundades redan 1913 och 1952 fick varumärket stor uppmärksamhet tack vare den numera klassiska skärmaskinen för bröd och pålägg. 

Detta var den första av en rad olika produkter som kommit att bli varaktiga trotjänare i många kök världen över. Missa inte deras grytor i Gravity-serien med många bra funktioner inte minst genom det smarta Flip-Top locket som passar alla droppfria karaffer från Eva Solo. Locket är tillverkad i rostfritt stål och silikon. Och istället för att krångla med att öppna och stänga locket på karaffen så öppnar detta lock sig automatiskt när man häller. Det är både bekvämt och funktionellt. Det som särskiljer Eva Solo från andra varumärken är förmågan att kombinera exklusiv design med funktionalitet i vardagsföremål som gör matlagningen enklare och roligare.