Fiskars

Fiskars är ett företag som är vida känt för sina kvalitativa produkter för både kök och trädgård. Funktion och ergonomi är grundstenarna till varumärkets produkter. Genom flera sekels erfarenhet och kunnande har de blivit ett av de ledande företagen inom branschen. I dag har man även köpt upp flera företag som levererar produkter inom dukning och inredning. Hos Confident Living hittar ni ett stort utbud av varumärket.

Visar 40 av 303 artiklar

Fiskars

Den produkt som de flesta förknippar med Fiskars är förstås saxen med orange plasthandtag. Den kom till i mitten av sextiotalet genom stort kunnande inom metall samt att man började införa plast i verksamheten. Att den blev orange berodde på att maskinoperatören ville göra slut på den orange färgen som fanns kvar i maskinen. En omröstning om färgval genomfördes, orange vann och än i dag är den saxen en storsäljare. I dag har man utvecklat saxar för olika ändamål och med en sax från dem vet man att man får kvalitet som håller. Knivar från Fiskars är också kända för sin goda kvalitet och både yrkesmän och hemmakockar talar gott om dem då de är både ergonomiska och funktionella. Fiskars sekatörer, spadar och yxor är för de flesta synonymt med bra redskap för trädgården.

Det blir så mycket roligare att laga mat om man investerar i bra kastruller och köksredskap från Fiskars. När man använder bra knivar och andra redskap kommer ofta inspirationen till matlagning tillsammans med dem. Att köpa ett grundsortiment med knivar och saxar från Fiskars är en bra början. Så småningon kommer man att vilja utöka med specialredskap som brödkniv, skalkniv och kanske är du en av dem som är vänsterhänt och behöver en sax utformad för dig. En proffsig stekpanna från Fiskars håller länge och är ett köp som lönar sig. Fiskars har tagit fram ett stort antal stekpannor och kastruller som tar matlagningen till andra nivåer. Fiskars filosofi är ganska enkel och det är ergonomi, funktion och design vilket är precis vad som behövs till köket.

27