Funktion

Funktion producerar användbara köksredskap som gör matlagningen enklare för dig. Kökets alla klassiker får i deras tappning ett uppdaterat utseende och det stora urvalet av redskap och tillbehör gör både matlagning och bakning snabbare, smidigare och snyggare. Här på Confident Living hittar du ett brett utbud av deras smarta produkter.

Visar 40 av 314 artiklar

Funktion

Är du road av bakning hittar du allt som behövs för att bli en riktig hemmakonditor i sortimentet. Funktion har många roliga bakformar samt formar för småkakor. Olika praktiska spritsar gör det enklare att fixa till riktigt snygga dekorationer på bakverken. För serveringen har du full uppbackning av Funktion, som erbjuder snygga tårtfat med fot och våningskakfat. Kastruller är något som Funktion också är kända för. De har en mängd olika modeller av grytor och kastruller som alla är enkla och stilrena i designen. Handtagen är utformade för att verkligen hjälpa dig att hålla i kastrullen när den är het utan att du bränner dig. Handtagen på locken är också designade för att minimera risken för att de ska överhettas.

Om du tillbringar mycket tid i köket och gillar klassisk husmanskost eller italiensk och fransk matlagning är Funktion ett varumärke som kan förse dig med allt du behöver. Funktion har praktiska och lättanvända pastamaskiner och man erbjuder även en mängd tillbehör för hantering av ost. Fonduegrytor från Funktion finns för ostälskaren som vill experimentera i köket och bjuda på något annorlunda. Pizzabakning är ett enkelt och avslappnat sätt att umgås på över en bit mat. Härligt häng i köket medan dofterna sprider sig ger vilken kväll som helst guldkant. Med pizzabak-stenar, pizzaspadar och pizzaskärare från Funktion blir du ett proffs och kan tillaga pizzan med stil medan gästerna beundrar de nya köksredskapen från Funktion.

27