Galzone

Danska Galzone vill göra inredning roligt och lekfullt. Kollektionerna är i grund och botten klassiska, men har ofta en rolig skruv. Med deras produkter är det enkelt att sätta en personlig prägel på hemmet. På Confident Living finns ett brett sortiment av deras inredningsföremål och här kan du plocka ut dina egna favoriter.

Visar 40 av 128 artiklar

Galzone

Bambu är ett material som Galzone har jobbat mycket med och det miljövänliga träet används i många föremål. För badrummet kan du hitta tandborstmuggar och nagelborstar i bambu. I köksutrustning kombinerar Galzone ofta bambun med andra material. Deras bambufat med skiffer är en mycket stilren design som automatiskt för tankarna till Japan och den asiatiska formgivningen. Perfekta att servera sushi på, med andra ord! De har också en mycket klassisk servis som är populär eftersom den i sin stilrena och traditionella design smälter in i de flesta dukningar. I serien hittar du alla de traditionella delarna, som såssnipa, soppterrin och äggkoppar. På det här sättet vill Galzone ge dig det bästa av flera världar. Och kom ihåg att inte vara rädd för att blanda de olika kollektionerna!

Som du ser finns en väldigt stor bredd med inredning från Galzone. Vid sidan av sin design vill Galzone också att du som kund ska få mycket för pengarna och hög kvalitet är ett av deras ledord. Vi får heller inte glömma att Galzone också har ett fint sortiment av textiler av olika slag. Handdukar, badrumsmattor och bordstabletter är några av textilföremålen som du kan inreda ditt hem med. Eftersom Galzone är experter på att blanda det klassiska och traditionella med det mer vågade och gränsöverskridande, är produkterna perfekta att skapa det personliga hemmet med. Inredning ska vara roligt och dessutom visa vem du är; det är budskapet från Galzone.

27