Gant Home

GANT är ett svenskt klädföretag med världsrenommé sedan starten i mitten på 1900-talet, mycket tack vare sin skandinaviska enkelhet i plaggen. GANT Home är en vidareutveckling i samma anda men fokus ligger nu på textilier för hemmet som exempelvis handdukar och badrockar. Företagets största fokus är det nordiska enkla formspråket och kvaliteten i material.

Visar 40 av 42 artiklar

Gant Home

GANT Home har inredningsdetaljer för både badrum och sovrum med en mycket stilfull och exklusiv känsla. Med produkter från GANT Home får du ditt hem att se lyxigt och uppdaterat ut, även om det bara är en så liten detalj som en badrumsmatta eller en handduk. GANT Home särskiljer sig från andra varumärken då deras sortiment präglas av en lyxigt stil rakt igenom. Morgonrockarna är tillverkade i bomull, vilket gör dem mjuka och lagom tjocka, de har dessutom en lång livslängd då de är i mycket hög kvalitet som inte slits lika fort som andra morgonrockar vid daglig användning. De har förutom morgonrockar även handdukar och mattor i olika färger - det finns med andra ord något för alla smaker och stilar.

Med hjälp av produkter från GANT Home ger du ditt hem ett vackert och klassiskt inslag. Oavsett om du bara väljer att inreda med någon få detalj från GANT Home lyfter du upp hela hemmet med en exklusiv känsla. Produkterna är mycket fina att kombinera med varandra och alla produkter går i samma klassiska färgskala. Hos oss på Confident Living kan du välja produkter från GANT Home som passar med de flesta inredningsstilar. Vi erbjuder ett brett sortiment och har noga valt ut det allra bästa för våra kunder. GANT Home är ett av de varumärken som alltid levererar det bästa, både kvalitetsmässigt och när det kommer till design. Uppdatera ditt hem med GANT Home och gör det vackrare och mer välkomnande.

27