Gense

Gense är kanske allra mest kända för sina bestick, men i det anrika varumärkets utbud finns även en hel rad andra produkter för köket. Med över 100 års erfarenhet skapar man produkter av mycket hög kvalitet. Många av dessa hittar du så klart i vårt breda utbud. Välj bland annat mellan bestick, grytor och stekpannor.

Visar 40 av 155 artiklar

Gense

Idag erbjuder Gense en lång rad olika kollektioner av bestick av både rostfritt stål och nysilver. Söker du bestick med en klassisk och exklusiv touch som ändå är lättskötta kan serien Indra från Gense säkert passa. Den har en sirlig form som ligger skönt i handen och är tillverkad av rostfritt stål. En riktig klassiker har serien Nobel med sina raka former blivit, även den finns i rostfritt stål. Riktigt bra köksknivar av hög kvalitet hittar du i serien Old Farmer som har knivblad i molybden vanadium-stål. Du hittar också en rad gedigna kastruller och stekpannor i gjutjärn som ingår i serien Le Gourmet. Filosofin hos Gense är att erbjuda köksredskap och bestick av riktigt hög kvalitet och med tilltalande, vacker formgivning.

När vi sätter oss runt bordet för att äta, men även när vi tillreder maten, är bra redskap viktigt. Hos Gense hittar du just sådana av riktigt hög kvalitet. Med mer än 100 års erfarenhet skapar Gense vacker design som håller länge. När du skaffar riktigt bra bestick och husgeråd från Gense investerar du för framtiden eftersom de faktiskt kan hålla i generationer om de sköts rätt. Vi är mycket glada över att ha ett brett utbud av produkter från Gense så att du kan hitta något som passar din smak. Här finns allt från klassiska bestick till sådana med mer modern touch, eller med retrokänsla. Unna dig att duka ett vackert bord med föremål från Gense.

27