Georg Jensen

Varumärket Georg Jensen levererar livsstilsprodukter av hög kvalitet och flera skickliga formgivare är knutna till företaget. Produkterna från företaget kännetecknas främst av en distinkt och tidlös elegans. Än i dag fortsätter man att följa grundarens princip som var att krydda vardagslivet med mode, kvalitet och design. Hos Confident Living finns ett stort utbud av produkter från varumärket.

Visar 40 av 173 artiklar

Georg Jensen

Smyckeskollektionen Daisy från Georg Jensen är en av de serier som har blivit mest känd under åren. Daisy designades under 40-talet och var en symbol för hopp. Dagens spröda prästkrage i sterling silver är lika populär som den igår. Ljusstakar från olika formgivare hos Georg Jensen är ett populärt tema och det är den perfekta presenten till den som uppskattar nordisk design och enkelhet. Serien Cobra är en modern serie som redan har blivit en klassiker. Sedan den lanserades 2008 har den blivit en storsäljare. Även serien Season som är olika ljusstakar i enkel och tidlös design har haft stora framgångar. Sigvard Bernadottes design av termoskannor och bestick kännetecknas av stilfull elegans och är mycket omtyckta. Företaget Georg Jensen fortsätter att följa grundarens ambition som var att skapa skönhet för alla samt att lyfta fram begåvade designer.

Vad som gör att produkter från Georg Jensen passar i de flesta hem är att med deras stillfulla enkelhet och elegans tar de inte över i hemmet. De kombineras och passar in i de flesta inredningsstilar. Du har din personliga stil och där passar Georg Jensen in. Vare sig du väljer inredningsartiklar med böljande former eller strikta linjer visar du att du har öga för detaljer och att du gillar det rena och tydliga. En artikel från Georg Jensen är något som man alltid vill ha framme eftersom de alltid passar in. I ett färgglatt hem i bohemisk stil kan några stilleben från Georg Jensen skapa ett välbehövligt lugn. I ett hem som är stilrent inrett kan produkter från Georg Jensen fullända den bilden.

27