Gerbera

Keramiken från Gerbera är handgjord och till för att användas varje dag, när kvalitet och smak kommer först. Kännetecknet är svensk färgstark design mixad med känsla från Medelhavet. Eftersom keramiken är handgjord och även glaserad för hand är varje produkt unik med små variationer, det är det som är charmen. Hos oss har vi ett stort utbud att välja mellan.

Visar 40 av 535 artiklar

Gerbera

Gerbera har ett antal olika kollektioner, bland annat Provence som har varit med länge och som är väldigt populär med sina mjuka vågiga kanter i både fat, formar och skålar som kommer i olika storlekar. Algarve kännetecknas av sina ränder i muggar, fat och skålar. Toscana kan tyckas lite slätstruken vid första anblicken men är mycket populär just för sin vackra enkelhet. Tinidad heter serien som har ett vackert geometriskt mönster och finns i små och stora skålar, fat och äggkoppar. Varumärket Gerbera har som ambition att tillhandahålla produkter av hög hantverksskicklighet och kvalitet. Det kan förekomma små variationer mellan produkterna, men det är det som är en del av charmen med hantverket. Keramiken från Gerbera är miljöcertifierad samt testad och godkänd enligt EUs normer. Keramiken är också godkänd för livsmedelshantering.

Mixa och matcha från olika kollektioner av Gerbera. Eftersom samma färger återfinns i alla kollektioner går det fint att blanda stilarna men också att ha en röd tråd i form av bara en färg. Eller låt istället den röda tråden vara att ha keramik ur samma serie från Gerbera, och mixa istället några olika färger. En personlig stil är lätt att skapa med Gerbera oavsett om det är färgstarkt och kontrastrikt du söker, som till exempel lila, tomatröd och marin eller om söker du efter en mer neutral färgskala så finns cremevit, betong eller sky. Gerbera har även flera andra färger att välja mellan. Hos Gerbera kan du alltid hitta en stil eller en färg som passar dig.

27