Hardanger Bestikk

Med lång och gedigen erfarenhet har Hardanger Bestikk kommit att bli en av Norges ledande aktörer inom branschen av köksredskap och bestick. De samarbetar med några av de främsta norska designerna och har vunnit priser för sin design. Hos oss på Confident Living hittar du ett välsorterat utbud av produkter från varumärket.

Populära produkter

Visar 40 av 144 artiklar

Hardanger Bestikk

Många produkter från Hardanger Bestikk är inspirerade av former som återfinns i naturen. Familjekonstellationer och deras behöv förändras över tid, vilket är något som Hardanger Bestikk alltid utgår från när de tillverkar sina produkter. Gemensamt för människor är att de uppskattar funktionella och taktila köksredskap med en känsla för design och finess. Det här tar Hardanger Bestikk tillvara på när de skapar sina produktkollektioner. Alla produkter från varumärket är dessutom tillverkade för att kunna komplettera deras andra produkter. Många av deras serier är döpta efter kvinnonamn, till exempel bestickserierna Carina, Mira och Maria. I dessa kan du hitta bestick för de flesta tillfällen - allt ifrån frukostbestick till grillbestick. Produkterna är skapade i rostfritt stål och finns såväl i mindre set som i större set.

Hardanger Bestikk karaktäriseras av en sofistikerad och elegant design som ska kunna passa in i de flesta hushåll. Oavsett om du behöver bestick och käksredskap till frukosten, middagen, desserten eller grillningen kan du hitta något som passar från Hardanger Bestikk. Med inspiration från naturen skapar Hardanger Bestikk produkter som ofta har rundade former och ett bekvämt grepp. Att besticken och köksredskapen ska fungera lika bra till vardagen som till festligare tillfällen är en viktig aspekt för Hardanger Bestikk, liksom att de ska passa lika bra till vuxna som till mindre barn. Det här gör Hardanger Bestikk till ett mycket bra och kvalitativt val av köksredskap och bestick.

27