KARUP

KARUP

Möblerna från Karup är smart och smakfullt designade att passa vilket hem som helst, vardagsrum, tonåring, gästrum, semesterhus osv. Då det är platsbesparande bidrar de till att göra vilket rum som helst större. Sittmöbel på dagen och säng på natten - mångsidiga och funktionella futon serien från KARUP är idealiska för att skapa det extra utrymmet som behövs för natten. Komfort, enkelhet och platsbesparande effektivitet är egenskaper som tilltalar både unga och gamla. 

Danska företaget KARUP grundades 1972 av entreprenören Preben Christensen. Packad med idéer om hur man kan ändra sättet att producera möbler, han började i en gammal bondgård. Som en av de första tillverkarna i Europa av knock-down möbler, verksamheten växte snabbt, och snart var han tvungen att hitta nya och mer effektiva platser för fabriken. Produktionen flyttades till staden Karup, mitt i centrum av Danmark.

Idag sker den huvudsakliga produktionen på fabriker i Danmark och Estland. KARUP möbler säljs över hela världen. Oavsett om du bor i Europa, Japan, Singapore, Mellanöstern eller USA, finner du återförsäljare i av deras smakfulla möbler.