KJ Collection

Kj Collection har ett stort sortiment av inredningsprodukter och presentartiklar för alla smaker och stilar. Alla deras produkter är noga utvalda för att passa in i det moderna hemmet, både inomhus och utomhus. Hos oss på Confident Living kan du botanisera bland deras produkter och hitta dina egna favoriter till inredningen.

Visar 40 av 224 artiklar

KJ Collection

Nya kollektioner hos Kj Collection lanseras två gånger i året och då satsar man alltid stort och släpper flera hundra olika produkter. Kollektionerna anpassas efter årstiderna och vår/sommarkollektionen har fokus på inredning som blomkrukor, vaser, lyktor och textilföremål i pastellfärger. Inför höst och vinter lanseras det mängder av ljusstakar, filtar, julsaker och annat som hör den här säsongen till. Givetvis är inte alla produkter från Kj Collection säsongsbetonade, utan pryder sin plats i ett hem närsomhelst på året. Något som Kj Collection är riktigt bra på är ljusstakar av olika slag. Ljus är den givna stämningsskaparen hela året och inte minst under den mörka årstiden. Få saker höjer mysfaktorn så mycket som levande ljus och en vacker ljusstake till det förstärker stämningen ännu mer.

Kj Collection tillhandahåller just den typen av inredningsföremål som är så lätta att skapa olika stilar med. Servetter, dukar, skålar, belysning; Kj Collection har precis de föremålen som är så lätta att byta ut och variera sig med. Det blir ett enkelt och roligt sätt att skapa en helt ny stämning i hemmet. Kj Collection gör det också möjligt för dig att vara riktigt kreativ och lekfull när du ska göra en dukning för fest eller en middag. Vill du ha trendriktig inredning till någon av våra större högtider så lanserar Kj Collection alltid produkter för det också. Allt med den skandinaviska, funktionella stilen som Kj Collection använder när de designar sina föremål.

27