Lékué

Sedan Leuke grundades 1980 har deras strävan varit att designa och utveckla innovativa verktyg och utrustning för matlagning och bakning. Deras smarta och snyggt designade köksutrustning blir inte bara ett vanligt redskap, utan också inspiration för matlagningen. På Confident Living hittar du ett brett utbud av deras praktiska och väldesignade köksredskap.

Visar 40 av 92 artiklar

Lékué

Skålar, behållare, bakformar och ugnsformar; allt som Leuke producerar är utformat med noggrant utvalda material och färgval som är perfekta för den designmedvetna personen. Den praktiska aspekten finns dock hela tiden med. Leuke vill göra arbetet i köket roligare och enklare. Deras många silikonprodukter är ett exempel på det. Flexibla, miljövänliga silikonformar för bakning, som bara kan dras av bakverket när det är klart och sedan sättas i diskmaskinen för att vara redo för nästa bak. Leuke har också tagit fram en prisbelönt serie för enkel och hälsosam matlagning. Här har man satsat på funktionella föremål för tillagning och förvaring av mat. Tack vare Leukes kollektion med fokus på hälsa, har det aldrig varit enklare att ångkoka, ugnsbaka och tillaga fettsnål mat.

Leuke underlättar för dig att göra matlagning inspirerande, rolig och framförallt enkel i vardagen. Leuke hjälper dig också att sätta guldkant på tillvaron genom sina annorlunda, lekfulla och lättanvända bakredskap. Du får ett perfekt sätt att samla familjen på och involvera både stora och små, som får häpna över sin förmåga att tillaga vackra smaksensationer av alla de slag. Vi skall heller inte glömma att Leuke har många verktyg som hjälper dig att laga barnens favoriter. Glassformarna från Leuke är perfekta för dig som vill göra läcker, men också lite nyttigare glass till dina barn. Ett barnkalas, en bröllopsdag eller en lördagsmiddag med familjen; Leuke passar för alla tillfällen!

27