Lene Bjerre

Mitt i naturen och med havet som granne har Lene Bjerre Design sin bas. Bjerres design är en blandning mellan traditionellt hantverk och trendig design, med utgångspunkt i den nordiska naturen och dess magiska ljus. En av de största inredningstrenderna under senare år är att låta naturen ta plats inomhus och att spegla personligheten i inredningen.

Visar 40 av 206 artiklar

Lene Bjerre

Bland de mest kända och populära produkterna från Lene Bjerre återfinns bland annat krukor och ljuslyktor i antik stil, tillverkade i munblåst glas med silvrig eller vit yta. Även muggar, tallrikar och skålar i serien Abella är numera kända och populära produkter tillverkade i keramik. Varumärket Lene Bjerre berättar sin egen historia genom unika färger och former, samt genom tillverkningsprocessen från råvara till färdig produkt. Det som genomsyrar Lene Bjerre design är personlig och unik stil samt kärleken till detaljer. Har du följt det danska familjeföretaget från starten under 1970-talet, har du kunnat se en tydlig förändring från romantiskt blommigt och mycket färg till stilrent skandinaviskt i ljusa färger och naturliga material. Numer finns förutom inredningsdetaljer även livsstilsprodukter samt en del säsongsbetonad heminredning.

Lene Bjerre design förmedlar tradition och klassiskt hantverk, samtidigt som det tillför personlighet och unika berättelser. Dansk design har under många år legat i framkant när det gäller såväl inredning som mode, Lene Bjerre är inget undantag. Oavsett om du gillar att tillföra stilrena och tidlösa inredningsdetaljer eller föredrar mer trendriktiga möbler och detaljer med mer färg kan du hitta något signerat Lene Bjerre. Att komplettera en helt vit och omönstrad servis med Lene Bjerres snygga bestick och vackert mönstrade skålar och muggar fungerar perfekt. Eller vad sägs om att duka med vita mattallrikar, grafiskt mönstrade förrättsassietter och stämningsfulla ljuslyktor signerade Lene Bjerre? För att komplettera stilen rekommenderas ett par väldesignade krukor och personliga lampor som påminner om hur allting började för danskan Lene Bjerre.