Luigi Bormioli

Luigi Bormioli, italiensk glasdesign som kombinerar stil med funktionalitet! Genom att skapa rätt form på glasen går det att framhäva smakerna och se till att smakupplevelsen blir så bra som möjligt. På Confident Living finner du ett stort utbud från det här varumärket, oavsett vilken typ av glas som du letar efter.

Visar 40 av 118 artiklar

Luigi Bormioli

Ambitionen hos Luigi Bormioli har alltid varit att skapa glas för alla tillfällen, som ger en känsla av klassisk elegans och lyx men som samtidigt är prisvärda. Luigi Bormioli har även länge arbetat med hållbarhetsfrågor genom att välja tekniska och operativa lösningar som minimerar miljöpåverkan av deras produktionsprocesser. Deras miljövänligt framställda glas har samma klarhet, styrka och klang som vanliga kristallglas men innehåller inget bly. Till företagets mest kända serier hör Aero, vinglaset som är designat med ett snitt i spiralform i bägaren, vilket ger en spännande optisk effekt vid upphällning. Även serien Bach som innehåller allt från vatten-/whiskeyglas till drink- och martiniglas i retrochict fasetterat glas hör till storsäljarna. Luigi Bormioli lämnar 25 års garanti på serien Bach mot flisor och missfärgning.

Luigi Bormioli är vad man skulle kunna kalla den perfekta kombinationen av klassisk design och funktionalitet för varje middagsbord. Det finns många fina kollektioner där Luigi Bormioli verkligen visat prov på att deras namn står för - lyx och stilren design. Luigi Bormioli dig glas och vaser till hemmet som är stilrena, kvalitativa och fyller önskad funktion. Oavsett om du har vänner på besök på en stor middagsbjudning, familjen över på söndagslunch eller en mysig kväll hemma med bästa vännen så har Luigi Bormioli de rätta produkterna för olika sorters drycker. Inte bara är designen hos Luigi Bormioli noga uttänkt rent estetisk och miljömässi, de har även designat handtagen så att de ska vara ergonomiska.

27