Lurch

Köksredskap från varumärket Lurch inspirerar både till bakning och matlagning. Med funktionella, hållbara och lättanvända produkter som olika typer av bakformar, dekorationsformar, rivjärn och grönsaksskärare är det lätt att ta arbetet i köket till en annan nivå. Hos Confident Living finns ett stort urval av deras funktionella och kvalitativa produkter.

Populära produkter

Visar 40 av 82 artiklar

Lurch

Den produkt som Lurch är mest känd för är deras bakformar i silikon. I Tyskland var de först med att lansera bakformar i 100% silikon och än i dag är de ledande med sina "flexiformar" som finns för sockerkakor, bröd och cup cakes. Lurch har även utvecklat en manuell grönsakssvarv som är mycket populär. Med den kan man skära både frukt och grönsaker i spiraler. Det är ett användbart redskap som gör att man kan göra "spagetti" av grönsaker att använda både till sallader och varma rätter. För veganer, vegetarianer och de som undviker gluten är det ett oumbärligt redskap. Att alltid se till kundernas behov som är Lurch ledord syns i sortimentet. I dag har det blivit en trend att baka och göra tårtor och de har ett stort urval av hjälpmedel till alla som vill göra egna tårtdekorationer.

Produkter från varumärket Lurch passar lika bra för hemmabagaren och amatörkocken som de passar till den som bakar och lagar mat professionellt. Med Lurch funktionella och lättanvända redskap i köket blir det lättare att koncentrera sig på det resultat man önskar sig. Att Lurch dessutom har snygga designer gör att man kan ha deras redskap framme i köket. Man blir helt enkelt inspirerad till att baka och laga mat med deras redskap som gör arbetet i köket både lättare och roligare. Som gåva är redskap från Lurch utmärkt till bak- och matlagningsintresserade personer men även till någon som nyss flyttat hemifrån och behöver hållbar och funktionell utrustning till köket. Varumärket Lurch håller vad de lovar vad gäller kvaliteten och funktionen vilket många redan har upptäckt.

27