Få dina produkter innan jul! Beställ senast den 20/12 kl 12.00 för lagervaror med 1-3 dagars leveranstid. Läs mer.Beställ senast den 21/12 kl 15.00 med Instabox och Budbee (gäller vissa städer).

Madam Stoltz

Visar 40 av 946 artiklar

Madam Stoltz

Det har aldrig funnits en mästerplan bakom Madam Stoltz. Istället har drivkraften legat i kreativitet, fantasi och ett äventyrligt sinne, kombinerat med en djup fascination av den asiatiska livsstilen och förmågan att ta tillvara de möjligheter som dyker upp när du är på resande fot. Madam Stoltz grundades 1997 av Pernille Stoltz.

Det hela började i början av 90-talet då Pernille köpte smycken på loppmarknader i Indien och sålde till turister på stränderna i Grekland. Efter 3 års resande och en hel del äventyr, återvände hon till Danmark med huvudet fullt av idéer om hur man kan producera sin egen design av hantverk med några av de skickliga indiska hantverkare hon hade träffat på sin resa. År 2002 bestämde sig Pernille och hennes man Peter för att flytta till Pernilles infödda ö, Bornholm, tillsammans med sina 2 unga döttrar. Paret driver nu Madam Stoltz i ett partnerskap. Pernille är designer och ansvarig för kontakten med leverantörerna i Indien och Kina, Peter sköter logistik och ekonomi. Madam Stoltz har 14 anställda på Bornholm och produkterna säljs i butiker över hela Europa. Inspirationen till namnet Madam Stoltz kommer från Indien, som så mycket annat i Pernilles liv.