Mauviel

Mauviel är ett franskt varumärke som tillverkar köksredskap. Det karaktäriseras av produkter som tillverkas av noggrant utvalda hantverkare för att åstadkomma bästa möjliga kvalitet. Resultatet är funktionella och praktiska köksredskap med en stilren och exklusiv design. Hos oss hittar du ett välsorterat utbud av praktiska produkter till köket från varumärket.

Visar 40 av 111 artiklar

Mauviel

Mauviel är ett av få varumärken inom köksbranschen som fortfarande väljer att tillverka produkterna i samtliga kollektioner för hand. Alla som arbetar inom företaget får lära sig de specifika teknikerna som varje produkt medför och så här har det gått till i snart 200 år. Förutom att lägga stort fokus vid produktionsprocessen av sina produkter satsar Mauviel mycket på att tillfredsställa såväl professionella kockar som amatörkockar med olika kök och behov. Det innebär att kollektionerna som Mauviel tar fram består av många olika material, former och storlekar utan att tumma på kvaliteten. De har till exempel olika materialkollektioner med produkter i koppar, rostfritt stål och aluminium. I kollektionen M'minis har varumärket dessutom valt att producera flera av deras populära köksredskap i mindre varianter som är lika praktiska som fina att ställa fram direkt på bordet.

Mauviel är ett klassiskt varumärke som tillverkar exklusiva och stilrena köksredskap. Produkterna från Mauviel är lika funktionella och praktiska som de är estetiskt tilltalande. De finns både i högblanka och matta material, stora och små utföranden samt för en rad olika rätter och tillagningssätt. Det här gör att du kan hitta ett köksredskap från Mauviel oavsett ditt syfte och behov. Mauviel har också en känsla för design och deras produkter kan därför placeras i öppna skåp och på bänkar som en del i köksinredningen - de passar bra in i de allra flesta sorters kök. Med köksredskap från Mauviel kan vem som helst bli en mästerkock i hemmet.

27