Nordal

Nordals möbler har en känsla av vintage blandat med det orientaliska från Indien vilket tillsammans utgör en spännande helhet. Vi erbjuder ett brett sortiment med bland annat speglarsidobord, soffbord, fåtöljer, inredningsdetaljer och de vackra populära vitrinskåpen.

Visar 40 av 654 artiklar

Nordal

Nordal grundades 1991 av Annie och Ingolf Nordal och har sedan starten varit ett familjeföretag med en förkärlek för Indien och dess karaktäristiska stil. Det första som kom att säljas var en serie av gamla vackra möbler som importerades från Indien. Familjen har rötter i norden vilket har kommit att bli en stor inspirationskälla till flertalet av deras kollektioner. Kärleken till Indien gör att deras kollektioner och design har blivit en kombination av både nordisk design och det orientaliska från Indien.

De olika kollektionerna tas fram i ett tätt samarbete med en grupp talangfulla designers som är noggrant utvalda för att passa Nordals visioner om företaget. Genom ett samarbete med hela familjen arbetar de hårt för att sprida det etablerade Nordal DNA:et världen över, från visioner hos medarbetare till produkter. Kollektionerna lanseras på våren, sommaren, julen och vintern. Visionen är att ta fram produkter som deras kunder lätt kan ta till sig och integrera i sin vardag. Det gör dem genom ett brett urval av produkter där det finns något för alla oavsett inredningsstil. De ser gärna hur deras produkter förändrar uttryck beroende på vilken typ av kund som använder dem. Nordals ledord är därför funktionalitet, personlighet och kreativitet.

Confident Living är stolta över att ha Sveriges absolut största sortiment av Nordals produkter, vilket även innebär att vi står dem nära och besitter stor kunskap om samtliga produkter. Det nära samarbetet med Nordal har gett oss möjligheten att alltid vara snabba med nyheter och genom god kommunikation kunna erbjuda dig som kund en förstklassig service när det kommer till eventuella frågor och funderingar.

Nordals möbler har en gammal industrikänsla med en touch av det orientaliska. Tillsammans utgör dem en spännande helhet vilket tydligt framkommer i deras produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment från Nordal med allt från soffbord, fåtöljer, servering och inredningsdetaljer till de vackra storsäljande vitrinskåpen. Är du en person som gillar maffiga taklampor, detaljer i mässing, tidlösa möbler eller korgar i naturmaterial så är det Nordal du söker.

Den inredning du väljer speglar den du är. Valet av färger, material och möbler sätter din personliga prägel på hemmet. Inredningen ska inte bara se bra ut, utan ska även kännas mysig och harmonisk att vistas i. Hos Nordal finns inredningen för dig som efterfrågar hög kvalitet och som samtidigt vill kunna hitta det som är lite mera du. Genom noga utvalda jordnära färger skapar Nordals inredning en lugn och härlig känsla för hemmet.