Nordic Ware

Nordic Ware är ett amerikanskt varumärke som har funnits på marknaden sedan 1946 och som idag är känt över hela världen. De tillverkar lekfulla och vackra baktillbehör som håller mycket hög kvalitet. Varje produkt innehåller många vackra detaljer som avspeglar sig på bakverken. Hos Confident Living finns ett stort utbud av produkter från varumärket.

Visar 40 av 57 artiklar

Nordic Ware

Nordic Ware har utmärkt sig för att ha många vackra kakformar. Formarna är tillverkade i gjuten aluminium och har en non stick-beläggning som gör att bakverken inte fastnar. Dessutom har formarna mer gods än andra bakformar, vilket ger en jämnare gräddning av kakorna. Det finns vackra former med detaljer som löv och skog, men det finns också bakformar med allt från söta kaniner till döskallar. Varumärket Nordic Ware har dessutom olika pannor för att göra pannkakor och plättar. Välj mellan roliga bollar eller en klassisk panna, det finns något för alla. Nordic Ware vill att det ska vara roligt och enkelt att baka och laga mat. De har skapat produkter som hjälper till att skapa vackra sockerkakor som gör det extra trevligt att ställa fram på bordet och bjuda vänner på.

Nordic Ware skapar bra och genomtänkta produkter som passar för den som uppskattar att baka vackra kakor som tillagas perfekt tack vare det extra tjocka godset i formarna. Förutom att bakformarna ger vackra kakor så passar produkterna från Nordic Ware att användas som en inredningsdetalj i det egna hemmet. Genom att vara lekfull och hålla en hög kvalitet så har Nordic Ware haft en självklar plats på marknaden under många år. Förutom bakverk så skapar Nordic Ware en mängd andra produkter som passar bra för den som tycker om att grilla eller göra en riktigt god paella. Nordic Ware passar in i det medvetna hemmet för den som söker produkter av högsta kvalitet.

27