Nuance

Danska Nuance designar inredning och köksredskap. Den klassiska, skandinaviska designfilosofin ligger i fokus, det vill säga en kombination där avskalad form och funktion går hand i hand. Företagets logotyp föreställer en majestätisk svan och med det vill man symbolisera sitt nordiska ursprung. Köksredskap och mycket annat från dem kan du hitta på Confident Living.

Visar 40 av 101 artiklar

Nuance

Nuance har till stor del sitt fokus på servering för större sällskap. De har vackra serveringsfat i marmor, perfekta för plockmat eller buffébordet. Små serveringsskålar i asymmetriska former, ger en spännande dimension till uppläggningen av mingelmaten. För den som är road av dryck har Nuance många produkter inom kategorin. Deras cocktailshakers i elegant rostfritt stål och vinkylare fungerar även som designföremål som blicken gärna vilar på. Du hittar också mindre tillbehör som sätter en lekfull prägel på serveringen. Cocktailpinnar, flasköppnare och måttskedar är några sådana exempel. Nuance vill föra den skandinaviska designtraditionen vidare och samtidigt anpassa den till våra förändrade matvanor. Vi äter numer allt mer mat från det internationella köket, där servering av mat ser annorlunda ut och man umgås över maten på ett annat sätt.

För dig som älskar skandinavisk design och inreder ditt hem med nordiska favoriter, är Nuance det självklara varumärket. Du kan tack vare Nuance komplettera inredningen i ditt hem med produkter som är funktionella och fungerar perfekt för matlagning och måltider med vänner och familj. Du vet också att du får köksredskap och porslin av hög kvalitet som klarar vardagshanteringen och diskmaskinen. Väl genomtänkta redskap från Nuance som vinöppnare, fat till ost och vakuumpumpar till flaskor är smarta och behjälpliga i köket. Produkterna från Nuance fungerar också som smakfulla inredningsdetaljer. En generös skål från Nuance gör sig exempelvis perfekt på ett vardagsrumsbord och blir en vacker detalj i vardagsrummet.

27