OBH Nordica

Hos oss finner du ett brett sortiment från varumärket OBH Nordica som producerar elektronik av högsta kvalitet. Varumärket är ett av de ledande inom den nordiska branschen och är mycket populär med sin stilrena design och smarta lösningar. Varumärket grundades år 2002 när det svenska företaget "Nordica" slogs ihop med det danska företaget "OBH".

Populära produkter

Visar 40 av 152 artiklar

OBH Nordica

Varumärket OBH Nordica kännetecknas av sina innovativa lösningar och har ett brett utbud av elektronik för hemmet, köket, skönhet och hälsa. Företaget anser det vara viktigt att med hjälp av sina produkter skapa en enklare och tryggare vardag och deras motto lyder "Designing good life". OBH Nordica är mycket populärt bland kända frisörsalonger, kockar och inredare eftersom att kunderna vet att de är nyskapande och alltid producerar det bästa marknaden har att erbjuda. OBH Nordica har många välkända kollektioner som bland annat ActiFry, OptiGrill, Sensation och Björn Axén tools. I den sistnämnda kollektionen finns bland annat "Magic Style Brush" som är det mest köpa stylingverktyget i Sverige och används på många frisörsalonger runt om i Norden. Fritöserna i serien ActiFry finns i fler än 8 miljoner hushåll och gläds av familjer runt om i världen.

Med hjälp av smarta lösningar från OBH Nordica gör du din vardag enklare och smidigare. OBH Nordica har allt du behöver inom hemelektronik och erbjuder enbart produkter av en mycket hög kvalitet. Det exklusiva varumärket gör ditt hem roligare att vistas i. Om du tycker om att laga mat kan du med hjälp av produkter i serien OptiGrill laga middagar som en professionell kock. Vill du känna dig extra snygg i håret kan du med hjälp av produkter i Artist Pro känna att du precis varit hos frisören. OBH Nordica gör din vardag enklare och bättre samt gör det smidigt att få till det där extra lyxet. Hos oss kan du handla OBH Nordica med ett brett utbud av produkter i världsklass. Produkterna från OBH Nordica sviker dig inte!

27