Orrefors

Vaumärket Orrefors är vida känt för sin unika design och munblåsta glas. Här samsas traditionellt hantverk med nyskapande design. Med flera skickliga formgivare och duktiga hantverkare knutna till varumärket tillverkar man både klassiska serier av bruksglas men också konstglas. Hos Confident Living finns ett stort utbud av produkter från varumärket.

Populära produkter

Visar 40 av 122 artiklar

Orrefors

Glas från Orrefors är känt över hela världen och vissa produkter och serier har utmärkt sig mer än andra. Serien "Hallon" är mycket omtyckt och den består av ljuslyktor, skålar och vaser. Den utmärker sig med sin mjuka kristallkänsla. "Sofiero" är en klassiker från Orrefors och i den här serien ingår glas, karaffer och skålar. Slipningen av "Sofiero" är djup och bryter av ljuset som en gnistrande diamant. Serien "Street" är en modern klassiker och dess strikta slipning tillsammans med svarta detaljer för tankarna till New Yorks gatunät. I serien ingår olika typer av glas för den som vill ha rätt glas för varje dryck och tillfälle. Glas från Orrefors är unika och varumärket står för innovativ design i nära samarbete med genuint hantverk.

Oberoende av stilen i hemmet finns det alltid glas från Orrefors som passar in. Att välja Orrefors glas betyder att välja ett genuint hantverk som är en investering för framtiden. Känslan att kunna duka inför en fin middag med kristallglas från Orrefors gör att det verkligen känns som ett speciellt tillfälle. Samma känsla ger det att kunna sätta fräscha snittblommor i en vas där ljuset på grund av slipningen ger det där lilla extra. Att tända ljus i en ljuslykta eller ljusstake från Orrefors ger också ett speciellt ljus som bara ett gediget hantverk kan ge. Det spelar ingen roll om du har ett hem i minimalistisk eller bohemisk stil. Orrefors passar in överallt.

27